Overijssellaan 139-197, Heemstede

119

Panelen

19268

Kg/Co2 besparing

7

Deelnemers

Word ook Zonnebuur en profiteer van lagere servicekosten

Elan Wonen gaat op verschillende complexen zonnepanelen plaatsen via de Energiecoöperatie Zonnebuur. Hierdoor wordt niet alleen het complex duurzamer, ook bewoners profiteren mee doordat ze besparen op de servicekosten.

Let op! Inschrijven is tijdelijk.

U meldt zich aan via bovenstaande button 'Aanmelden als Zonnebuur'.

U krijgt een bevestiging. Vervolgens worden de zonnepanelen op uw wooncomplex geïnstalleerd.

U ontvangt dankzij de subsidie een bijdrage voor uw deelname, en dat voor minstens 15 jaar lang!

Veelgestelde vragen

Element-zonnebuur

Zonnebuur is een energiecoöperatie die zonnesystemen voor woningcorporaties laat ontwerpen, installeren en onderhouden. Zonnebuur handelt zonder winstoogmerk. In opdracht van uw woningcorporatie laten wij de zonnepanelen op uw woongebouw installeren en onderhouden. De overheid keert voor deze installatie een subsidie uit. Deze wordt door uw woningcorporatie in mindering gebracht op uw servicekosten.

Ja, maar dan ontvangt u niet langer de bijdrage van Zonnebuur.

De eerste stap is het aanleggen van de zonnepanelen op het dak. Deze worden met een kraan op het dak gehesen. De zonnepanelen worden daarna aangesloten op een centrale elektriciteitsmeter in uw woongebouw. We hoeven dus geen werkzaamheden in uw woning te verrichten. Uiteraard wordt u op de hoogte gebracht van de werkzaamheden als het zover is.

Nee, per adres kan maar één persoon deelnemen.

Zodra de zonnepanelen zijn geïnstalleerd, start uw deelname. Aan het eind van het jaar weten we hoeveel de zonnepanelen hebben opgewekt. Dan stellen we de bijdrage vast voor u als deelnemer. Deze vindt u terug op een jaarlijkse afrekening.

De overheid wil dat wonen energiezuiniger wordt. Daarom moedigt zij nieuwe energievormen aan, zoals zonnepanelen. Hiervoor heeft zij een subsidie beschikbaar gesteld. Zonnebuur installeert de zonnepanelen en de subsidie keert Zonnebuur uit onder de deelnemende huurders.

Vragen? Stel ze gerust

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn van maandag tot vrijdag telefonisch bereikbaar van 09:00 - 17:00 uur

Word Zonnebuur!

cropped-Logo-zonnebuur.png

U verstuurt uw verzoek door onderstaande gegevens in te vullen. Wij doen vervolgens een check of u in aanmerking komt om deel te nemen. Wij nemen hierna contact met u op.