Word een Zonnebuur!

U ontvangt dankzij de subsidie een bijdrage voor uw deelname.

U verstuurt uw verzoek door onderstaande gegevens in te vullen. Wij doen vervolgens een adres controle. Hierna ontvangt u van ons de ledenovereenkomst. 

Word Zonnebuur

U wordt Zonnebuur door de ledenovereenkomst digitaal in te vullen of per post te verzenden. Heeft u nog geen ledenovereenkomst ontvangen? Klik dan hier om u aan te melden.

Hoe werkt het?

In opdracht van uw woningcorporatie installeert Zonnebuur zonnepanelen op het dak van uw pand.

De zonnepanelen worden aangesloten op een centrale meter in uw pand.

Er verandert niets aan uw collectieve of eigen stroomverbruik: de opgewekte stroom gaat naar het openbare elektriciteitsnetwerk.

U ontvangt dankzij de subsidie een bijdrage voor uw deelname, en dat voor minstens 15 jaar lang!

Deelnemende woningcorporaties

Is uw wooncomplex geselecteerd voor deze actie?

Veelgestelde vragen

Element-zonnebuur

Zonnebuur is een energiecoöperatie die zonnesystemen voor woningcorporaties laat ontwerpen, installeren en onderhouden. Zonnebuur handelt zonder winstoogmerk. In opdracht van uw woningcorporatie laten wij de zonnepanelen op uw woongebouw installeren en onderhouden. De overheid keert voor deze installatie een subsidie uit. Deze wordt door uw woningcorporatie in mindering gebracht op uw servicekosten.

Ja, maar dan ontvangt u niet langer de bijdrage van Zonnebuur.

De eerste stap is het aanleggen van de zonnepanelen op het dak. Deze worden met een kraan op het dak gehesen. De zonnepanelen worden daarna aangesloten op een centrale elektriciteitsmeter in uw woongebouw. We hoeven dus geen werkzaamheden in uw woning te verrichten. Uiteraard wordt u op de hoogte gebracht van de werkzaamheden als het zover is.

Nee, per adres kan maar één persoon deelnemen.

De bijdrage uit de subsidie ontvangt u voor minimaal 15 jaar.

De overheid wil dat wonen energiezuiniger wordt. Daarom moedigt zij nieuwe energievormen aan, zoals zonnepanelen. Hiervoor heeft zij een subsidie beschikbaar gesteld. Zonnebuur installeert de zonnepanelen en de subsidie keert Zonnebuur uit onder de deelnemende huurders.

Vragen? Stel ze gerust

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn van maandag tot vrijdag telefonisch bereikbaar van 09:00 - 17:00 uur

Word Zonnebuur!

cropped-Logo-zonnebuur.png

U verstuurt uw verzoek door onderstaande gegevens in te vullen. Wij doen vervolgens een check of u in aanmerking komt om deel te nemen. Wij nemen hierna contact met u op.